redfm935
» » Jeroen Kant - Nooit Genoeg

Jeroen Kant - Nooit Genoeg album mp3

Jeroen Kant - Nooit Genoeg album mp3

Performer: Jeroen Kant
Title: Nooit Genoeg
Released: 2015
Category: Pop / Country, Folk
Album rating: 4.6
Votes: 842
Size MP3: 1413 mb
Size FLAC: 1428 mb
Size WMA: 1929 mb
Other formats: MP1 AA DMF DTS MP3 AIFF AUD

Tracklist

1 Nooit Genoeg
2 Oude Kronkelpad
3 Een Zucht
4 Halve Cent
5 Wat De Boer Niet kent
6 Huis Voor Mijn Helden
7 Als Een Kind Zo Blij
8 Leugens
9 Bedot & Voorgelogen
10 Vast Vast Vast
11 De Hemel Huilt

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: 1521976 BP 007
  • Barcode: 3481574766702

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige jessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand. Als hij teveel op zijn gemak is geraakt, zoekt hij door naar groei. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek en eigen. In november 2017 verschijnt het album "Alles In Kleur" van zijn nieuwe band "Sheewawah". Sheewawah - Alles In Kleur.

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige jessmid.

Listen to music from Jeroen Kant like Liza and Nooit Genoeg. Find the latest tracks, albums, and images from Jeroen Kant. Bij Jeroen Kant is het donker en alles piept en kraakt, maar ergens ver weg brandt nog licht. Samen met zijn band "Ratten in de Schuur" grijpt hij terug op de sterke traditie van de rootsmuziek. Oude sounds worden gebruikt om een spannend eigen geluid neer te zetten.

Jeroen Kant is een eigenzinnig liedjesschrijver. Verwacht van hem geen lieve liedjes of zeemzoete lovesongs. Zijn terrein is dat van de authenticiteit en de cynische weemoed. Over zijn nieuwste album ‘Nooit genoeg’ is het volgende geschreven: Alsof Simon Carmiggelt, Martin Bril en Dimitri Verhulst verdwaald zijn op een filmset van de Coen Brothers in een woestijn ergens tussen Mexico en Texas. Hun weg naar huis zoekend, bespreken ze hun eigen tekortkomingen en die van de wereld waarin we met zijn allen leven. Jeroen Kant zoekt en streeft naar authenticiteit en vindt die ook. Geen clichés, geen compromissen en verlies van eigenheid

Jeroen Zoet (Dutch pronunciation: ; born 6 January 1991) is a Dutch professional footballer who currently plays as a goalkeeper for PSV in the Eredivisie. Having started his career at PSV Eindhoven, Zoet previously played two seasons on loan for RKC Waalwijk before returning to PSV Eindhoven to establish himself as the first choice goalkeeper. He has been highly regarded as one of the best goalkeepers in the Eredivisie

Browsing: Nooit Genoeg found songs: 3. Songs by Popularity. Songs by ABC. Ganja medley ( lootayard dubplate) daddy nuttea. De Mens Nooit Genoeg. Nooit Genoeg Jeroen Kant en de Sheriffs.

Related to Jeroen Kant - Nooit Genoeg

Vast Vision - Ellipse album mp3

Vast Vision - Ellipse download mp3

Released: 2007
Country: UK
Style: Trance
VAST - Demo album mp3

VAST - Demo download mp3

Released: 1993
VAST - Seattle 2007 album mp3

VAST - Seattle 2007 download mp3

Released: 2007
Country: US
Style: Industrial
VAST - Free album mp3

VAST - Free download mp3

Released: 2000
Style: Vocal
Lindsay  - De Sleutel Van Mijn Hart album mp3

Lindsay - De Sleutel Van Mijn Hart download mp3

Released: 2011
Country: Belgium
Style: Schlager, Ballad
Jay Zoney - Vast album mp3

Jay Zoney - Vast download mp3

Released: 2015
Style: Techno